Hava Durumu

Futbolun yıldızları Yıldırım'da yetişecek

Başta Bursaspor olmak üzere Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak futbol akademisine tüm çocukları beklediklerini belirten Başkan Edebali, "Hedefimiz önce iyi insan, sonra başarılı sporcular yetiştirmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 05:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolun yıldızları Yıldırım'da yetişecek

Çağa uygun olarak verdiği teorik ve pratik futbol eğitiminin yanı sıra yetiştirdiği lisanslı sporcu sayısıyla da adeta bir 'futbolcu fabrikası' konumunda bulunan Yıldırım Belediyespor'da futbol akademisi kapılarını açıyor. 4 Mart 2017 tarihinde başlayacak, futbolun temel teorik ve pratik bilgilerine dayalı eğitim ile yeni yıldızların keşfedileceği Futbol Akademisi ile Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri'nde futbolcu adaylarını Türk sporuna yeni yıldızlar olarak kazandıracak. 7-13 yaş çocukların kayıt yaptırabileceği futbol okullarında cumartesi ve pazar günleri 9.30-17.00 saatleri arasında eğitimler verilecek.

FUTBOLA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Yıldırım Belediyesi Futbol Akademisi'nin çocukların spora kazandırılması açısından önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bizim toplumsal olarak en büyük sermayemiz insan kaynağımızdır. Hepimizin ortak görevi; çocuklarımızın hayata daha hazırlıklı ve daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Türk futbolunun geleceği ve 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu' yetişmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Uluslararası standartlardaki tesislerde eğitim verilerek başta Bursasporumuz olmak üzere Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak futbol akademimize yavrularımızı bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.