Hava Durumu

Futbolun zirvesi Özlüce'de

Ali Ay davet etti, Yıldırım Demirören TFF yönetimini Özlüce Tesisleri'nde topladı. Zirvede öne çıkan başlıklar, 2018-19 sezonuna İbrahim Yazıcı'nın isminin veril-mesinin istenmesi ile Spor Lisesi'ne federasyondan gelecek destek sözü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolun zirvesi Özlüce'de

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İKİLİ ARASINDA SAMİMİ BULUŞMA

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi şubat ayı olağan yönetim kurulu toplantısını Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın davetini kabul eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne geldi. Demirören'e Bursa ziyaretinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar da eşlik etti. Ali Ay'la Yıldırım Demirören'in samimi görüntüleri objektiflere yansırken, TFF yönetimi toplantı öncesinde Bursaspor Müzesi'nde kameralar karşısına geçti.

TESİSTE TOPLAM 3 SAAT KALDI

Daha sonra TFF yönetimi ve Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri kulüp binasındaki başkanlık makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Bursaspor heyeti Vakıfköy'de yapılacak Spor Lisesi, altyapıya destek, Bursaspor Altyapısı'ndan çıkan milli oyuncular, Süper Lig'de 2018-19 futbol sezonuna merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın isminin verilmesi, maç saatleri ve günlerinin düzenlenmesi ile PFDK'nın seyircilerle ilgili verdiği cezalar konusunda TFF Yönetimi'ne bir sunumda bulundu. 3 saat süren Özlüce ziyareti sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Bursa'dan ayrıldı.

Bursaspor büyük bir marka

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Bursa ziyaretiyle ilgili olarak Bursaspor Başkanı Ali Ay'a teşekkür etti. Federasyon olarak Vakıfköy'de yapılacak Spor Lisesi'ne destek olacaklarını belirten Demirören, "Sayın Başkan Ali Ay ve Bursaspor camiasına Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Bursaspor camiası Türk futbolu için çok büyük ve önemli bir marka. Federasyonumuzla ve bakanlığımızla birlikte Bursaspor'a yeni tesisini kazandırmak istiyoruz. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.

Demirören: 'Her şey düzelir'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Türkiye Futbol Federasyo-nu Başkanı Yıldırım Demirören'i Özlüce Tesisleri'nde karşılarken ikili arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Ali Ay Demirören'e takımın durumu hakkında, "Çok güzel gidiyorduk. 5-6 haftadan beri takım üzerinde bir düşüş var" derken, Demirören de Ali Ay'a, "Olur böyle şeyler. Her şey düzelir" sözleriyle karşılık verdi.

Yazıcı çok yakışır

Bursaspor Başkanı Ali Ay Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptıkları görüşme hakkında konuştu. Ali Ay, sözlerine Süper Lig'de 2018-19 sezonuna İbrahim Yazıcı'nın isminin verilmesini talep ettiklerini belirterek başladı ve "Gelecek sezonun İbrahim Yazıcı sezonu olmasıyla ilgili kendilerine bir istekle bulunduk. Bence yakışır bu isim. Kendileri yönetim kurulunda görüşecekler" dedi. Milli takımlara en çok oyuncu gönderen altyapının Bursaspor'da bulunduğunu Demirören'e hatırlattıklarını söyleyen Ali Ay, "Her milli takım kategorisinde en az 4-5 Bursasporlu futbolcu bulunuyor. Altyapının 8-9 milyon TL gideri var. Milli takıma futbolcu veren kulüplere futbolcu başına prim verilmesiyle ilgili bir çalışma yapılmasını istedik" diye konuştu. Ali Ay, Vakıfköy'de yapılacak Spor Lisesi için destek istediklerini belirtirken, Bursa'nın bir sanayi kenti olmasından dolayı maç saatlerinde düzenlemeye gidilmesini ve ayrıca PFDK'dan gelen bloke cezaları konusunda tüm tribünün değil, kişilerin cezalandırılmasını talep ettiklerini söyledi.

Le Guen'le görüştü

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'le de bir araya geldi. İkili bir süre sohbet etti.

Forma alışverişi

Bursaspor Başkanı Ali Ay Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e ziyaretinde üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması verdi. Yıldırım Demirören de Ali Ay'a üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı A Milli Takım formasını takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.