Hava Durumu

Galatasaray'da büyük kriz!

Galatasaray'da çeşitli birimlerde direktörlük yapan isimlerin görevlerine son verilmesi durumu dünkü yönetim kurulu toplantısında da ele alındı, adeta kılıçlar çekildi. Dursun Özbek'in baskılara dayanamayıp, uzun süredir sessiz kalan genel sekreter Fatih İşbecer'in görevine son vermesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da büyük kriz!
Galatasaray'da 4 üst düzey direktörün işten çıkarılması krizi büyümeye devam ediyor. Bu isimlerden Fatih İşbecer'e yakınlığıyla bilinen Gözde Turan'ın görevine sonverilmesi kriz yaratmış, İşbecer'in de kulübe ve yöneticilere bir yazı göndererek, bazı idarecileri "Bizans oyunu" ve "entrika" yapmakla suçladığı iddia edilmişti.

İMZALAR NASUHİ SEZGİN'DEN

Sezon başından bu yana yaptığı açıklamalarla kulübün içerisinden de çok sert eleştiriler alan Fatih İşbecer'in dünkü yönetim kurulu toplantısına katılmadığı öğrenilirken, birçok yazışmada ve belgede imzaların İşbecer'in yerine başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin tarafından atıldığı belirlendi.

TOPLANTIDA AĞIR ELEŞTİRİLER

İşbecer'in ayrıca toplantıda yönetim kurulu üyeleri tarafından da ağır eleştiri aldığı ve özellikle başkan Dursun Özbek'in sınıf arkadaşı ve kulüp başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin'in sert sözler söylediği öğrenildi. Diğer üyelerin İşbecer'i savunmaması ve sessizliklerini koruması dikkatlerden kaçmadı.

AKÜZÜM İÇİN MÜTHİŞ İDDİA

Dursun Özbek'in Fatih İşbecer'in görevine gelen baskılara dayanamayıp son vermesi bekleniyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta Galatasaray Kulübü'nün istifasını KAP'a da bildirdiği yönetim kurulu eski üyesi Ural Aküzüm'ün yakın çevresine yeni genel sekreterin kendisi olacağını söylediği gelen bilgiler arasında... 

Fanatik
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.