Hava Durumu

Galatasaray'da kritik gün

Galatasaray'da mali genel kurul gerçekleştiriliyor... İlk karara göre oturum açık yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da kritik gün

Ocak'taki seçimde Mustafa Cengiz'i başkanlığa getiren üyeler bugün Özbek'e ikinci darbeyi indirmenin planını yapıyor. Özbek ise oylamadan alnının akıyla çıkarak seçimin rövanşını almak ve adaylık için önemli bir adım atmak istiyor...

Galatasaray'da kulüpte yıllık olağan genel kurul toplantısı bugün Lütfi Kırdar Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. 2017 yılına dair faaliyet ve denetim raporlarının üyelere sunulacağı toplantının ana konusu ise eski başkan Dursun Özbek'in mali ve idari açıdan ibra edilip edilmeyeceği.

OTURUM AÇIK YAPILACAK
Genel Kurul'un kapalı oturum (Basına kapalı / GS Tv dahil) şeklinde yapılması için önerge verildi. Bu önerge üyeler tarafından oylandı ve oy çokluğu ile kabul edilmedi.

OYLAMA BAŞA BAŞ GEÇECEK
Ocak ayında bir devrime imza atarak Mustafa Cengiz'i başkanlık koltuğuna oturtan üyeler bugün Özbek'e 2. darbeyi vurmayı planlıyor. Oylamanın başa baş geçmesi bekleniyor.

İBRA EDİLİRSE ADAY OLACAK
Özbek ise ibra oylamasından alkının akıyla çıkarak seçimin rövanşını almayı düşünüyor. Özbek ibra olursa büyük ihtimalle Mayıs ayındaki olağanüstü genel kurulda Cengiz'in karşısına rakip olarak çıkacak.

Oturumda söz alan başkan Mustafa Cengiz şunları söyledi:

Kavgadan çekindiğimizden değil, kavgadan çekindiğimizden eski yönetimin verdiği raporları sunum olarak hazırladık. Benim başkan olarak ricam; Galatasaray asaletine yakışır şekilde hitaplarda bulunmamız ve mümkünse konuşmacıyı sabırla dinlemenizi rica ediyorum.

İki ayda 287 milyon TL ödeme yaptık. Toplam nakit çıkışı budur. Boş olan 70 locanın 21 tanesini sattık. Maça gelmeyenler maça gelmeye başladı. Bu bir ayağa kalkıştır. Futbola önem verdik. 30'a yakın futbolcuya 95 milyon TL ödeme yaparak temiz kağıdı aldık. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Basketbolculara hala borcumuz var, transfer yasağımız da duruyor.

"BASKETBOLU AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Basketçi kardeşlerim kızmasın, şubeye üvey evlat muamelesi yaptık. Futbolcu ödemelerini gerçekleştirdik. Mecburen futboldaki transfer yasağımızı kaldırdık. Basketbolu halledeceğiz.

11 faktoring firmasına toplam 34 milyon TL ödeme yaptık. Nasıl bir duruma düşmüşüz ki; bizi devamlı tehdit ettiler. İnanın kaçmaktan fırsat bulamadık. Bunlar adama çöker ümüğünü sıkar. Allah bizi bunların eline düşürmesin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.