Hava Durumu

Galatasaray'dan kötü sonuç!

Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Galatasaray deplasmanda Porto'ya 1-0 mağlup oldu. Galatasaray'ın Sinan Gümüş, Nagatomo, Onyekuru ve Garry Rodrigues ile olmak üzere en az 5 net gol fırsatını harcadığı maçta Porto'ya galibiyeti Marega getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 23:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan kötü sonuç!

Porto ile Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında karşı karşıya geldi. Maça temsilcimiz Galatasaray çok hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Sinan Gümüş ceza sahasında vuruşunu yaptı ancak top Casillas'da kaldı. Kontra ataklarla etkili olan Galatasaray, 13'te yine Sinan kaleyi yokladı ama Porto savunması gole izin vermedi.

Oyunda dengeyi kuran Porto, 27'de Jesus Corona'nın çizgiye inip ortasını yaptığı pozisyonda Brahimi ile gole çok yaklaştı ancak Muslera harika bir kurtarışla gole izin vermedi. 35'te bu kez Marega çizgiye inip içeriye çevirmek istedi ama Maicon topu ayağıyla kontrol ederek mutlak gol şansını önledi.

Dakikalar 38'i gösterdiğinde Rodrigues ve Belhanda'nın harika paslarla oluşturduğu pozisyon sonrası Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kaldı, Casillas bir kez daha gole izin vermedi. 1 dakika sonra Onyekuru'nun vuruşu az farkla auta gitti.

İlk yarının son dakikasında kontra atağa çıkan Galatasaray'da Sinan Gümüş sol çaprazdan ceza sahasına girip vuruşunu yaptı, Casillas bu kez ayaklarıyla gole izin vermedi ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Porto golü buldu. Kornerden gelen ortaya kafayı vuran Marega takımını 1-0 öne geçirdi. Beraberlik sayısını arayan Galatasaray, 76'da bu kez Rodrigues ile mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. 3 dakika sonra Feghouli'nin ortasında Sinan vuruşunu yaptı, top yine auta gitti.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray en az 5 mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi karşılaşmada Porto'ya 1-0 mağlup oldu.

Bu sonuçla D Grubu'nda ikinci maçların ardından Schalke ve Porto 4'er puanla ilk iki sırayı paylaşırken, Galatasaray 3 puanla üçüncü, puansız Lokomotiv Moskova ise son sırada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.