Hava Durumu

Galatasaray yeni hocasını buldu!

Bosna basını, Prandelli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray yönetiminin Boşnak Teknik Direktör Saffet Susic ile masaya oturduğunu yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2014 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2014 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray yeni hocasını buldu!
Galatasaray ile ilgili bomba iddia Bosna'dan geldi. Bosna basını, Prandelli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray yönetiminin Boşnak Teknik Direktör Saffet Susic ile masaya oturduğunu yazdı.

BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASI İSTANBUL GÖRÜŞTÜLER

Ülkenin en önemli gazetelerinden 24 Sata, "İster inanın ister inanmayın" başlığı ile verdiği haberinde, Safet Susic'in geçen hafta İstanbul'a Galatasaray'la görüşmek için gittiğini yazdı. Susic'in yardımcısı Elvir Balic bir süredir Galatasaray'ı takip ettiği vurgulanan habere göre, 4-0 'lık Başakşehir yenilgisi sonrası Susic, Galatasaraylı yetkililerle İstanbul'da bir araya geldi. Susic,

SUSIC SICAK BAKIYOR

Cesare Prandelli ile yolların ayrılması durumunda Galatasaray'ın gündemine geleceği, hatta kendisiyle ön görüşmenin yapıldığından bahsedilen Bosna Hersek Milli Takımı teknik direktörü Safet Susic'in olası bir teklife son derece sıcak baktığı öğrenildi.

ELEMELERE KÖTÜ BAŞLADI

Bosna'yı tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na taşımasına karşın Euro 2016 elemelerine kötü bir başlangıç yaptığı için eleştiriliyor.

BALIC: BÜYÜK BİR TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Konuyla ilgili olarak, futbolculuğu döneminde Galatasaray formasını da giyen Susic'in yardımcısı Elvir Balic önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'a konuşan Balic, "Saffet hocayla direkt görüştüklerini bilmiyorum. Kendisiyle bu konuyu konuşuruz. Ama bildiğim şu Saffet hoca her zaman büyük takımları çalıştırmaya sıcak bakıyor. Bana büyük takımda çalışmayı her zaman istediğini söylüyor. Son konuşmamızda da Türkiye'den bir teklif gelirse 'seve seve giderim' demişti. Tabii milli takımda da önemli hedefleri var. Milli takım durumunu nasıl değerlendirirler bilmiyorum. Ama Galatasaray söz konusuysa seve seve gelir diye düşünüyorum" dedi.

BALIC: GALATASARAY'A GELME ŞANSI VAR

Bosna Hersek Milli Takımı'yla 2016 yılına kadar Avrupa Şampiyonası sonuna kadar sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Balic, "Mukavele sıkıntısı yok. Sözleşmesini feshetmekle ilgili bir sorun yok. Sadece Avrupa Şampiyonası'na gitmekle ilgili hedefleri var. Bunu düşünüyor. Tabii milli takımla da ilgili ortak bir yol bulunur mu? Çünkü Avrupa Şampiyonası finallerinde de kendini göstermek istiyor. Ama mukavele ile ilgili bir sorun yok. Galatasaray'a gelme şansı var" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.