Hava Durumu

Galibiyet Mandzukic'e pahalıya patladı

Dünya Kupasında ev sahibi Rusya'yı eleyen Hırvatistan'da Mario Mandzukic, galibiyet sonrası takım arkadaşlarını bara götürdü ve yaklaşık 18 bin TL hesap ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2018 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2018 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galibiyet Mandzukic'e pahalıya patladı

Dünya Kupasında ev sahibi Rusya'yı penaltı vuruşları sonucunda eleyen Hırvatistan'da, takımdaki futbolcular büyük sevinç yaşadı. Fransa'da gerçekleştirilen 1998 Dünya Kupası'nın ardından tarihi bir başarıya imza atan Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldızlarından Mario Mandzukic, yarı finale yükselmenin heyecanını doğduğu yer olan Slavonski Brod'daki bir barda maçı izleyenler ile paylaştı. Rusya ile oynanan çeyrek final maçını Hırvatistan'da barda izleyen taraftarların içkilerinin parası Mandzukic'in cebinden çıktı.

18 BİN TL HESAP ÖDEDİ

Yaklaşık olarak 3 bin pound (18 bin TL) ödeme yapan Mario Mandzukic, yarı final sevincini ülkesinde doğduğu yer olan kasabada yaşayanlar ile paylaşmış oldu. Hırvatistan'daki bir radyo programında konu ile ilgili olarak "Mandzukic büyüdüğü yeri unutmadı. Slavonski Brod'daki bir barda maçı izleyenlerin içkilerini ödedi" denildi. Mandzukic, daha önce de Dalmançya'daki bir itfaiye teşkilatına 17 bin pound (78 bin TL) bağışlamıştı. İtfaiye çalışanları böylece yangınlarla daha rahat başa çıkabilecekleri, hayati yara alma risklerini azaltacak modern kıyafetler satın alabilmişti.

Şimdi Hırvatistan ile yarı final maçında İngiltere ile karşılaşacak olan Mario Mandzukic'in nasıl bir jestte bulunacağı merak ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.