Hava Durumu

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün Bursa'da

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı ve Sosyal Politikalar Başkanı, Eski Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kendisini İl Başkanı Alpaslan Yıldız ve partililer karşılarken İl Başkanlığının düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün Bursa'da

Haber | Merve ÖZDEMİR

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı Teşkilatı yerel basınla buluşarak, ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi. İl Başkanı Alparslan Yıldız ve yönetimi tarafından düzenlenen basınla buluşma toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Feramuz Üstün, İzzettin Küçük ve Mustafa Öztürk'te katılarak gazetecilerin sorunlarını yanıtladı.

Teşkilatlanma konusunda pandemi nedeniyle ara verdikleri çalışmalarını tekrar başlattıklarını söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan YardımcısıFeramuz Üstün, " Bursa benim için Gümüşhane'den sonra ikinci memleketimdir" dedi. Erken seçim gündemine değinen Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, kongre sürecini hızlandırdıklarını, belirtti. "Bursa'da çok güzel bir parti binası oluşturulmuş, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Teşkilatlanmalarımız ve ilçe başkanları görevlendirmeleri yapılmış ve kongre aşamasına gelinmiştir. Önümüzdeki süreçte Bursa ilimizde de tamamlayacağız ve en geç Ağustos ayı içerisinde de büyük kongrenin tamamlanarak Gelecek Partisi'nin çınar yaprağı amblemiyle seçimlerde kendi imkanlarıyla yer alacağına inanıyorum" dedi.

"Geleceğe yönelik fikirler üretmeliyiz"

Milletin geleceği için çare aranması gerektiğini ifade eden Üstün, " Siyasette ayrıştırıcı ve ötekileştirici dil topluma zarar veriyor. Geçmişteki kavgalara son verilmeli ve geleceğe yönelik fikirler üretmeliyiz. Gelecek Partisi olarak yola çıkış amacımız budur. İçinde bulunduğumuz partilerde güzel hizmetler yaptığımız ve eksiklerimizin olduğu dönemler olmuştur. Ama geldiğimiz noktada başkanlık sistemi geldikten sonra daha ileri gidilemeyeceğini gördük. Her gittiğimiz yerde milletimizin bir çare arayışı içerisinde olduğunu görüyoruz." açıklamalarında bulundu. Dertlerini söylerken dahi çekinerek ve korkarak söyleyen bir milletle karşı karşıya olduğumuz gördük maalesef. Bundan dolayı da üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gelecek Partisi Politikalarıyla İktidar olma yolunda emin adımlarla gidiyor yeni bir alternatifle çıktığımız bu yolda milletimizin teveccühüne mazhar olmakta son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Bursa'nın geleceği için ateşten gömleği giydik"

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız'da parti içerisindeki teşkilatlanmalara yönelik açıklamada bulundu. Yıldız, "17 ilçemizin Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, İznik, İnegöl ilçe başkanlıklarına atamalarımızı
yaptık. Karacabey, Mustafakemalpaşa, Gürsu, Kestel ve Orhaneli'nde teşkilatlanma sürecini devam ediyoruz. Atamaları yapılan ilçelerimiz Temmuz sonuna kadar kongre süreçlerini gerçekleştirecektir. Ağustos içinde de il kongremizi tamamlamayı düşünüyoruz. Bursa'da farklı bir renk, dik duruş getireceğimize inanıyoruz. İlimizin ihtiyaçları belli iken, Hükümet ve yerelde olan iktidar partisinin kendi kalesi önünde top çevirerek, kronik sorunlara duymazlıktan gelmesini kabul etmiyoruz. Çözüm üreten siyasi anlayışımızla yakın zamanda ilçe başkanlıklarımızla sahalara ineceğiz. Bursa'nın geleceği için ateşten gömleği giydik." Dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.