Hava Durumu

Gemlikspor'da Tümer dönemi

Gemlikspor, yeni sezon öncesi teknik direktör olarak Cengiz Tümer ile anlaşmaya vardı. Deneyimli teknik adamın ekibinde Orhangazi'den Özcan Pehlivan da yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlikspor'da Tümer dönemi

HEDEFLER YÜKSEK
Geçen sezon Süper Amatör Lig'den 1. Amatör Küme'ye düşen Gemlikspor'da yeniden yapılanma başladı. Gemlikspor yönetimi teknik direktör Cengiz Tümer ile anlaşmaya varırken, Tümer'in ekibinde Orhangazili antrenör Özcan Pehlivan da yer aldı. Gemlikspor yeni sezonda Cengiz Tümer, Özcan Pehlivan ve Abdullah Apak'a emanet edilirken, takımın genel kaptanlığını ise Emin Doğru yapacak. Gemlikspor'da hedef yeniden Süper Amatör Lig'e yükselmek.

"YERİMİZ BURASI DEĞİL"
İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Gemlik ekibinin teknik patronu Cengiz Tümer, Gemlik'in futbol adına potansiyelli bir yer olduğunu ve bunu sahadaki başarıyla süslemeleri gerektiğini söyledi. Tümer, "Yeni sezonda iyi ve birbiri ile uyumlu bir kadro kurarak yeni sezona iyi hazırlanacağız. Bizim yerimiz 1. Amatör Küme değil. Futbolcu kardeşlerimize de bunu aşılayacağız. Gemlikspor'un hedefi sadece Süper Amatör Lig değil Bölgesel Amatör Küme'ye yükselmek olmalı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.