Hava Durumu

Genç kadın patronuyla parası için birlikte olup sonra da...

Mirror'da yayınlan habere göre, Molly patronuyla yaşadığı çıkar ilişkisiyle o kadar gurur duyuyordu ki bunu paylaşmak için bir Instagram hesabı açmaktan kendini geri alamadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadın patronuyla parası için birlikte olup sonra da...
Şanghay’da yaşayan ve adı açıklanmayan bir şirkette çalışan güzel Molly’nin patronuyla ilişkisi vardı. Bu ilişki sayesinde genç kadın lüks bir hayata kavuştu. Yeni kavuştuğu zenginliğini tüm dünya ile paylaşmak isteyen Molly bir Instagram hesabı açtı ve hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşmaya başladı.

\"\"

PARA KARŞILIĞI AŞK

Fotoğraflarda yüzünü asla göstermeyen genç kadın paylaşımlarının altına yazdığı açıklamalarla ilişkilerinin ayrıntılarını ve patronuyla cinsel ilişkiye girmek için yaptığı stratejik planları da gözler önüne serdi. İlişkisinin karşılığını pahalı akşam yemekleri, tropik tatiller, hediyeler ve zam olarak alan genç kadın bu durumdan çok memnun gözüküyordu.

\"\"

HESAP KAPATILDI

Molly'nin hesabının Çin gündemine oturmasıyla tüm dikkatler genç kadının üzerine çevrildi. Fakat herkes Molly’ye katılmıyor, yaptığının doğru olduğunu düşünmüyordu. Genç kadın sosyal medyada büyük bir tepki gördüğü için hesabını kapatmak zorunda kaldı. Yorumlarda görüldüğü kadarıyla takipçileri bu fotoğrafları toplumun ahlakını bozacak davranış olarak tanımlıyor ve skandal olduğunu söylüyordu.

\"\"

Toplumlarda bu tarz ilişkilerin çoğalması dejenerasyona işaret ediyor ve ne kadar tepki gösterilse de normalleşiyor. Zengin ve güçlü erkeklerin kadınların gözünü daha kolay boyadığı düşünülse de bazı kadınlar finansal güvence için bilinçli olarak bu tip erkekleri seçiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.