Hava Durumu

Genç kızı sokak ortasında öldürdü

İstanbul Bağcılar'da, börekçide çalışan 17 yaşındaki Cansu Çartı, ayrıldığı sevgili tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kızı sokak ortasında öldürdü

Olay, Bağcılar Çınar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevgilisi M.A.K.'den bir süre önce ayrılan Cansu Çartı ( 17) sabah saatlerinde çalıştığı börekçiye giderek aldığı börekleri arabaya yükleyip sokağa çıktı. Bir süre önce ayrıldığı M.A.K. yanında taşıdığı pompalı tüfek ile takip etti. Bir süre sonra Çartı'ya seslenen gen seslendi. Bu sırada genç kız kaçmaya başladığı sırada M.A.K pompalı tüfek ile peş peşe ateş ederek genç kızı öldürdü.

Kaçmaya çalışan M.A.K polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.A.K çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cansu Çartı'nın cenazesi ise toprağa verildi.

Öte yandan, pompalı tüfek ile vurularak öldürülen Cansu Çartı'nın babasının geçen yıl cezaevinde olduğu ailesine bakmak için börekçi dükkanında çalıştığı öğrenildi. Görgü şahitleri ise, "Cansu kızımız yerde yatıyordu. Kanlar içindeydi. Tampon yaptık. Bağırışmalar oldu. Cansu'nun iki kez can havliyle bağırdı. Dehşet bir olaydı. Her sabah dükkanı açmaya gelirdi. Arabasıyla poğaçaları alıp dükkanına götürüyordu" dedi.

Kendisinden ayrılan Cansu Çartı'yı öldüren M.A.K. ise, sosyal medya hesabından cinayet öncesi yaptığı paylaşımda, "Her şey üzerime geliyor. 36 seneyi göze alır gibi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.