Hava Durumu

Gençler boyun eğdi

21 Yaş Altı Ligi 20. hafta maçında Bursaspor, lider Beşiktaş'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Timsah'ın golünü 17. dakikada Gökalp Kahya kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler boyun eğdi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ÖNE GEÇTİ AMA..

Bu sezon TFF 21 Yaş Altı Ligi'nde 1. ve 2. sırada bulunan başarılı iki takımı karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Beşiktaş oldu. 20. hafta maçında Bursaspor 21 Yaş Altı takımı, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Beşiktaş 21 Yaş Altı Takımı'na 2-1 mağlup olarak rakibi ile arasındaki puan farkının açılmasına engel olamadı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Timsah, hızlı gelişen hücumda düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturan Gökalp Kahya'nın golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip bu gole 37. dakikada Kartal Kayra ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

KARŞILIK VEREMEDİ

İkinci yarıya tutuk başlayan Bursaspor 21 Yaş Altı Takımı, henüz ilk dakikalarda topu ağlarında gördü. Konuk ekibin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda dönen topta topa iyi vuran Burak Ceylan, 47. dakikada Siyah Beyazlılar'ı karşılaşmada 2-1 öne geçirdi. Yeşil Beyazlılar kalan dakikalarda beraberlik golü için ataklar geliştirse de sonuç alamadı ve müsabaka 2-1 sona erdi. Konuk ekip aldığı bu galibiyetle puanını 45 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Sahadan puansız ayrılan Bursaspor ise 38 puanla ikinci sırada kaldı.

ALPER ADEMOĞLU SAHNEYE ÇIKTI

Yeşil Beyazlılar'ın devre arası transfer döneminin son gününde Alman ekibi Schalke 04'ün altyapısından bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Alper Ademoğlu, Bursaspor ile Beşiktaş 21 Yaş Altı takımlarının Vakıfköy'de oynadığı karşılaşmada sahneye çıktı. 19 yaşındaki oyuncu mücadeleye ilk 11'de başladı ve 90 dakika görev yaptı. Belçika kökenli futbolcu 10 numara mevkisinde forma giydi ve müsabaka sırasında etkili pasları ile dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.