Hava Durumu

Gençler sessiz kaldı

21 Yaş Altı Ligi 25. hafta mücadelesinde Bursaspor, Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Timsah'ta 57. dakikada Gökhan Berkay Yıldız kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler sessiz kaldı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

A TAKIM TAKVİYELİ KADRO

TFF 21 Yaş Altı Ligi'nde zirve mücadelesi veren Bursaspor, 24. hafta karşılaşmasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir, Alper Ademoğlu, Yusuf Abdullah gibi A Takım kadrosunda bulunan oyuncuların ağırlık olarak forma giydiği maçta Yeşil Beyazlılar, topu bir türlü filelerle buluşturmayı başaramadı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan müsabakanın orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarısında her iki takım da ciddi bir gol pozisyonu üretemedi ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

EŞİTLİĞİ BOZAMADILAR

İkinci yarıya Bursaspor istekli başlasa da dakika-lar 57'yi gösterdiğinde Yeşil Beyazlılar'ın genç oyuncusu Gökhan Berkay Yıldız, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Kalan daki-kalarda Timsah gol için ataklar geliştirmeye çalışsa da başarılı olamadı ve maç 0-0 berabere sona erdi. Bu sonucun ardından Bursaspor 21 Yaş Altı Takımı, 24 maç sonunda puanını 45'e yükseltti ve ligde 2. sıradaki yerini korudu. Konuk ekip Kayserispor 21 Yaş Altı Takımı ise 23 puanla 15. sırada kendisine yer buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.