Hava Durumu

Gençler uzatmada yıkıldı

TFF 21 Yaş Altı Ligi 31. hafta mücadelesinde Bursaspor 21 Yaş Altı Takımı, Konyaspor 21 Yaş Altı Takımı'na 2-1 yenildi. Genç Timsahlar'ın tek golü 32. dakikada Ali Mert Işık'tan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençler uzatmada yıkıldı

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

CEVAP GECİKMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 21 Yaş Altı Ligi'nde Bursaspor 21 Yaş Altı Takımı, dün oynanan karşılaşmada rakibi Konyaspor 21 Yaş Altı Takımı'na 2-1'lik skorla kaybetti. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oldukça sıcak bir havada oynanan müsabakada oyuna iyi başlayan Konyaspor, 29. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ekrem Kayılıbal'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole ise Bursaspor 32. dakikada Ali Mert Işık ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

METE KIZARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Bursaspor, Yusuf Abdullah ve Berke Yılmaz ile ataklar geliştirmeye çalışsa da bu girişimlerden sonuç alamadı. Mücadelede dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde ise Konya ekibi penaltı kazandı. Gole giden rakibini düşüren Mete Sevinç pozisyon sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, beyaz noktanın başına geçen Erdon Dacı topu filelerle buluşturmayı başardı ve Konyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursaspor 51 puanda 4. sırada kalırken, Konyaspor puanını 43 yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.