Hava Durumu

Gençlerimiz Bursa'nın geleceğidir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya gelip gençlerin meselelerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2012 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2012 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençlerimiz Bursa'nın geleceğidir

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) yapılan Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu toplantısında gençlerle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
“Gençlerimiz Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceğidir. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de ileride kentimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, sağlıklı bir geleceğe emin adımlarla yürümeleri için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz” diyen Başkan Altepe, gençlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Altepe’ye faaliyetlerini detaylıca anlatan Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar, gençlerin şehir yönetimine aktif olarak katılabilmeleri yönünde çalıştıklarını söyledi.
Gençlerin, şehri benimseme ve aidiyet şuurunu geliştirmeyi hedeflediğini anlatan Darılmazlar, Gençlik Meclisi bünyesinde Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, İstihdam ve Kariyer, Bilim ve Teknoloji, Kültür-Turizm ve Çevre-Sağlık çalışma grupları bulunduğunu belirterek, “Gençlik meclisleri gençlerin karar alma mekanizmalarına katılımı adına büyük bir şans. Yaşadığı şehrin sıkıntılarına karşı duyarlı olan gençler, meclislerimize katılarak çözümün birer parçası haline geliyor” dedi.
Darılmazlar, kendilerine destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.