Hava Durumu

Gerçekten çok büyük başkandı

Ölümüyle herkesi büyük üzüntüye boğan Bursaspor başkanı için gözyaşları sel oldu. 7'den 70'e herkes şampiyon başkanı unutmayacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gerçekten çok büyük başkandı

Saat 13.40’ta vefat ettiği açıklanan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede gözyaşları sel oldu. Bursaspor camiası Yazıcı için kenetlendi.

Allah mekanını cennet eylesin

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan, gözyaşları arasında çok üzgün olduklarını ifade etti, "Hepimizin başı sağ olsun. 3 gündür hepimiz dua ettik. Allah mekanını cennet eylesin. Gerçekten insan şu durumda konuşmak bile istemiyor. Takım arkadaşlarım adına birkaç kelime söylemek istedim" dedi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Taraftar görevini yerine getirmeli

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Ordu deplasmanında, 'Benim nasıl adam olduğum öldükten sonra anlaşılacak' dedi. Önemli olan yaşarken anlaşılması. Şimdi biz başkanımızla ilgili çok önemli şeyler konuşuyoruz. Büyük adam diyoruz. Türk futbolu, büyük bir değerini kaybetti.  Bursa şehri, Bursaspor taraftarı başkana yapacağı görevi yerine getirmeli" diye konuştu.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Rahat uyu başkan

Gözyaşlarını tutamayan Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, “İbrahim Yazıcı büyük adamdı. Onun büyüklüğü Bursaspor'u 5'inci büyük yaptı. 4 sezon içinde güzel günler yaşadık. Türk futboluna altın harflerle yazılacak başarılara imza attık. Bu da hayat. Bir şekilde son buluyor. Hepimiz çok üzüldük. Futbolcu kardeşlerimiz de bundan sonraki dönemde İbrahim Yazıcı'yı yattığı yerde rahatlatacak mücadeleyi ortaya koymalılar. İbrahim Yazıcı ile ben 4 sene geçirdim. Onu yaşadım. Üzüntümüz çok büyük" dedi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Büyük hizmetlerde bulunmuştur

İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de açıklama yaptı. Gül, yayımladığı mesajda şunları söyledi; “İbrahim Yazıcı; milletvekili, müteşebbis ve spor adamı olarak ülkemize değerli hizmetlerde bulunmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Bursaspor ve spor camiasına, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Konuşurken titriyorum

Bursaspor eski 2.Başkanı Haluk Özkıyıcı, “Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki ama gün bugün değil. Başkanımız Bursaspor'un 50 yıllık tarihinde şampiyon başkan olarak tarihe geçti. Başkanımızın istekleri vardır yerine getirilmedi inşallah bundan sonra yerine getirilir. Söylenecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Konuşurken bile titriyorum. Yaşarken kıymetini bilemedik”  şeklinde konuştu.

Kelimeler boğazıma diziliyor

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bursaspor'a altın bir çağ yaşattı. Yeri hiçbir zaman dolmaz. Kelimeler boğazımıza diziliyor. Başımız sağ olsun” dedi.

Bursaspor için yaşadı Bursaspor için öldü

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, “Çok başarılı bir insanı kaybettik. Bize şampiyonluk yaşattı. Çok seviyorduk kendisini. Baba oğul gibiydik. Mekanı cennet olsun. Bursaspor'a layık bir cenaze töreni düzenlenmeli. Bursaspor için yaşadı Bursaspor için öldü” dedi.

Konuşmak çok zor

Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, “Konuşmak çok zor. Genç yaşta vefat etti İbrahim abi. Trabzon'da rahatsızlık geçirdi ve doktorlar kendisine dikkat etmeli dedi. O da sorumluluklarını biliyordu. Ancak aramızdan ayrıldı. Öncelikle ailesi olarak herkesin başı sağ olsun” dedi.

Bin hoş seda bırakıp gidiyor

Bursaspor Kulübü eski Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, “Sevgili arkadaşım İbrahim Yazıcı bizleri bir efsane bir şekilde bırakıp gitti. Kendisi bir hoş seda değil, bin hoş seda bırakıp gidiyor. Kendisi biz hiç unutmayacağız. Bursaspor'un uğruna gitti. Acısı çok derin. Bursaspor camiasından beklediğim bir şey var. Onursal başkanlık ve ismi ölümsüzleştirilip adının bir yere verilmesi gerekiyor.  Allah camiamıza sabır versin” dedi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Onu çok özleyeceğiz

Bursaspor'un efsane futbolcularından Beyhan Çalışkan, “Başkanımızı kaybettik. Çok üzgünüz. 25 yıllık bir dostluğumuz var abimizle. Keşke buradan da kurtarabilseydi kendisini. İyi bir insandı. Bursa futboluna büyük hizmetleri geçti. Onu çok özleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kendisinden çok şey öğrendik

Yazıcı'nın vefatı ile büyük bir yıkım yaşayan Bursaspor yönetim kurulu hastane önünde açıklama yaptı. 2.Başkan Recep Bölükbaşı, “Çok üzgünüz. Bursaspor kamuoyu onu şampiyon başkan olarak anacaktır” dedi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Bursaspor yönetim kurulu İbrahim Yazıcı'nın vefat etmesinin ardından açıklama yaptı. 2.Başkan Recep Bölükbaşı, tarif edilemez bir üzüntü duyduklarını dile getirirken, “Çok üzgünüz. Sürekli onurlu ve dik duran başkanımız vardı. Daha önceden de birkaç kez sıkıntılar yaşamıştı. Şaka yapıyor diye düşündük. Ama bu sefer bizi gerçekten derinden üzdü. Görevi başında vefat eden ilk başkandır. Kendisinden sonra çok zor olacak. Göreve geldiğimizden beri bizlere çok güzel hedefler gösterdi. Başarıları nasıl yakalanacağını anlattı. Onların neticesinde de Bursaspor şampiyon oldu” ifadelerini kullandı. “Bursaspor kamuoyu onu şampiyon başkan olarak anacaktır” sözleriyle konuşmasına devam eden Bölükbaşı, “Biz yönetim kurulu olarak kendisinden çok şeyler öğrendik. Hedefleri vardı. Prensipleri vardı. Çok zor bir durum. Tekrar başımız sağ olsun.”

Gözyaşlarını tutamadı

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, gözyaşlarını tutamadı. Hüzünlü bir konuşma yapan Şankaya, “Bursaspor değerli bir evladını kaybetti. Hizmeti çoktu. Daha da yapacaktı. Ama ömrü bu kadarmış. Yeni statla çok uğraştı. Ne yazık ki göremedi. Allah mekanını cennet etsin” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.