Hava Durumu

Gönderdiğin belden aşağı fotoğrafları...

Kanye West'in Twitter üzerinden ağız dalaşına striptizci Lisa Ann de dahil oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gönderdiğin belden aşağı fotoğrafları...
Kavga ünlü Rapçi Wiz Khalifa'nın attığı bir tweet ile başladı. Khalifa, kullandığı bir uyuşturucuyu öven bir ileti paylaşarak "Bu KK'yi alın ve kendinize gelin." yazdı.

West ise burada Khalifa'nın KK'den kasıtla eşi Kim Kardashian'ı ya da Kanye-Kim ikilisi olarak kendisini hedef aldığını sanarak ateş püskürdü.

Tweetlerle Wiz Khalifa'yı adeta bombalayan Kanye West, lafı Khalifa'nın eski eşi Amber Rose ve çocuğuna dokundurunca olanlar oldu...

Uzun süredir eski halini taklit etmekle Kim Kardashian'la dalga geçtiği bilinen Amber Rose'un hışmına uğrayan Kanye, şok bir tweet ile karşılaştı.

Kanye'nin Khalifa'ya "Bir striptizci tarafından esir alındın" suçlamasıyla Amber Rose'a dokundurduğu laf, Amber Rose'dan 'erkekliğine' hakaret olarak geri döndü. Eski bir striptizci olan porno yıldızı Lisa Ann, Kanye'nin striptizcileri küçük düşürdüğünü hissederek, Kanye'nin kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü bir dizi tweet attı.

Ann, "Kanye bana çekip gönderdiğin belden aşağı fotoğraflarını hala saklıyorum. Onlardan bir derleme yapacağım" diyerek not düştü. Kanye West'in büyük panik yaşadığı bu tweetin ardından Lisa Ann adeta dalga geçerek; "Bak dikkatli oku, sadece derleyeceğim dedim, paylaşacağım demedim..." diyerek paylaşabileceğinin de işaretini vermiş oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.