Hava Durumu

Görkemli buluşma

AK Parti İl Teşkilatı'nın Merinos'ta düzenlediği bayramlaşma töreninde birlik mesajı verildi. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin bölgesel güç olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görkemli buluşma

Haber IAyşegül SEVERI

'ÇIKARLARIMIZI KORUYACAĞIZ'

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni Merinos Park'ta yapıldı. AK Parti Bursa milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen görkemli törende konuşan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin geleceğe doğru hızlı bir şekilde yürüyeceğini vurgulayarak, "Türkiye eskiden olduğu gibi ensesine vurularak lokması alınan olmaktan çıkmıştır. Türkiye, kendi ülkesinin ve milletinin çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapacaktır" diye konuştu.

'DOLARLA KORKUTAMAZLAR'

Türkiye'nin bölgede iddia sahibi bir güç olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Bugün gelinen noktada her şey ortadadır. Müttefik olarak gördüğümüz bir devletin başı, Twitter üzerinden, medya önünde açıkçası müttefiki olarak göstermiş oldukları Türkiye'yi hedef alma cüretini göstermektedir. Adam bizi dolarla terbiye etmeye kalkıyor. Bu millet, tank, demir yığınlarından, mermiden korkmadı sen bu milleti dolarla korkutamazsın, boyunduruk altına alamazsın" dedi. Dolardaki yükselişin tamamen sentetik olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, hedefin Türkiye olduğunu kaydetti.

BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

Son yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen AK Parti Bursa Milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala da, "15 Temmuz'da, 17-25 Aralık'ta, Gezi olaylarında ve kapatma davasında ne yapmak istedilerse şimdi de onu yapmak istiyorlar. Hiç merak etmeyin 15 Temmuz'da hep birlikte ne yaptıysak onu yapıyoruz. Asla başarılı olamayacaklar" diye konuştu.

'GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Büyükşehir Belediyesi'nin, kentin huzur ve refahı için önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Bu süreçte herkese görev düştüğünü belirten Aktaş, "Sanayicimizden iş adamımıza, yöneticilerimizden vatandaşımıza kadar herkese görev düşüyor. İşimizde kaliteyle, daha fazla üreterek, sağlam adımlar atarak, milletçe el ele gönül gönüle vererek, ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.