Hava Durumu

Gözünü kırpmadan arkadaşını öldürdü

ADANA'da hırsızlıktan elde edilen malların paylaşımı sırasında çıkan tartışmada, arkadaşı 22 yaşındaki Ahmet Dağaç'ı av tüfeğiyle öldürdüğü ileri sürülen 28 yaşındaki Hasan U., olayda kullandığı silahla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözünü kırpmadan arkadaşını öldürdü

Merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz Kasım ayında, meydana gelen olayda Ahmet Dağaç av tüfeği ile vurularak yaralandı. Dağaç, bir hafta tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına 23 yaşındaki Hasan A., cinayeti Hasan U.'nun işlediğini iddia etti.

Hasan A.'nın iddiaları üzerine polisin aramaya başladığı Hasan U., Cinayet Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonla dün akşam Fevzipaşa Mahallesi'nde yakalandı. Olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanan Hasan U. ifadesinde Dağaç ve Hasan A.'nın çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Hasan benden arabamı emanet almıştı. Hırsızlık olayında kullanmışlar. Ben de bunu öğrendim, neden kullandıklarını sormak için yanlarına gittim. Bana hakaret edip, saldırdı. Ben de kendimi korumak için silahı kullanmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan U., tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.