Hava Durumu

Gupse Özay: Aksiyonun hakkını veremeyiz

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "Tatlım Tatlım" filminin Bursa galasında konuşan Gupse Özay, "Neden aksiyon filmi yapmıyoruz?" sorusunun cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gupse Özay: Aksiyonun hakkını veremeyiz

"Tatlım Tatlım" filminin Bursa galası filmin vizyona girdiği tarihte Korupark AVM'de gerçekleşti. Yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın gelmediği galaya Gupse Özay, Aylin Kontante, Büşra Pekin ve Bülent Emrah Parlak katıldı. Film ekibi izleyiciyle buluştuktan sonra gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin, "Neden hep komedi, aksiyon filmi yapamıyor muyuz?" sorusuna Gupse Özay ve Bülent Emrah Parlak cevap verdi. Özay, "Bu işin hakkını Hollywood veriyor" derken; Parlak, "Aksiyonun parası çok" diyerek konuyu özetledi.

BAYILA BAYILA GELDİK

Filmin merak edilen oyuncularından biri olan Aylin Kontante de muhabirlerin sorularına samimi yanıtlar verdi. "Bursa'ya bayıla bayıla geldik" diyen Kontante sözlerini, "Hepimiz çok güzel arkadaş olduk sette. O yüzden turne başlıyor dendiği zaman Bursa mı? O zaman İskender'i nerede yiyeceğiz, onun arkasından kestane şekeri de yer miyiz derken çıktık geldik" şeklinde bitirdi. (Özge TEZCAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.