Hava Durumu

Hakan Atilla'nın ailesi ve arkadaşlarından hakime mektup

ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını delmekten suçlu bulunan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın 16 Mayıs'a ertelenen ceza duruşması öncesinde Atilla'nın ailesi, komşuları ve arkadaşları tarafından Hakim Richard Berman'a gönderilen 102 mektup mahkeme kayıtlarına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Atilla'nın ailesi ve arkadaşlarından hakime mektup

Atilla'nın 3 Ocak'taki karar duruşmasına gelerek eşine sarılan Burçin Atilla, Hakim Berman'a hitaben yazdığı mektubunda "Hakansız bir hayat bilmiyorum, istemiyorum" ve "Hayatıma devam edemiyorum", " Hayallerimiz var bizim köyde tavuk, keçi yetiştireceğiz", Lütfen Hakan'ı bizde bağışlayın ve hayallerimizi gerçekleştirmemize izin verin", "Hakan'ı mahkum etmeyin. Sağduyunuza güveniyor, merhametinize sığınıyorum."diye yazdı.

Hakan Atila'nın çok iyi bir baba olduğunu anlatan Burçin hanım, çok sevdikleri oğullarının ismini kendi isimlerindeki heceleri birleştirerek Burkan koyduklarını belirtti.

Oğullarını hayata hazırlarken ona hep dürüstlükle ilgili mesajlar verdiğini yazan Burçin hanım, eşinin 80 yaşındaki halasıyla dizi izleyen, 5 yaşındaki yeğenleriyle de dans ettiğini mektubunda anlattı. Hakan beyin çevresine doğa sevgisi aşıladığını kendi çizdiği yağlı boya tablolarla dolu evlerindeki çiçekler ve muhabbet kuşlarının bakımını da kendisi yaptığını yazdı.

Mektubunda "Hakan için kırmızı çizgi yalan söylenmesi ve ikiyüzlülüktür" ifadesini de kullanan Burçin hanım, bu nitelikteki insanları hayatından çıkarmak için bir dakika tereddüt etmediğini, bu yüzden çevrelerinin gerçek dostlarla dolu olduğunu da kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.