Hava Durumu

Hakemlerin vefa gecesi

TFFHGD Bursa Şubesi eski Başkanı Muhammet Çağ, gecede yaptığı açıklamada, "Yeni kokart takan tüm hakemlerimizi kutluyorum. Her zaman hakemlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakemlerin vefa gecesi

GÖRKEMLİ ORGANİZASYON
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Eski Başkanı Muhammet Çağ, geçtiğimiz gün hem yeni kokart takan hakemler hem de eski yeni tüm hakem ve gözlemcileri iftar davetinde buluşturdu.
Bursa Tophane Orduevi'nden düzenlenen iftar organizasyonunun renkli görüntülere sahne olurken hakemler hem sezonun yorgunluğunu attı, hem de müsabakalar nedeniyle bir araya gelemeyen gözlemciler ve görevliler birbirleri ile hasret giderdi. İftar etkinliğinde TFFHGD Bursa Şubesi'nin eski başkanı Muhammet Çağ, kokartlarını yeni alan ve il hakemliğine terfi eden genç hakemlere sezon boyunca kullanacakları hakem malzemeleri hediye etti.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Düzenlenen görkemli gece sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi eski Başkanı Muhammet Çağ, böyle bir akşamda hakemlerle bir araya gelmekten dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi.
Çağ, "Bu mübarek günde bizleri bir araya getiren yüce mevlaya şükürler olsun. Soframızı paylaştık, sevgimizi saygımızı paylaştık. Hiçbir çıkar ve beklenti olmadan sadece yürekten birbirine bağlı olan biz dostlar gerçekten büyük bir aileyiz. Acımızda, mutluluğumuzda hep bir arada olabiliyoruz. Hakemlerimizin her zaman yanındayız. Ne zaman ihtiyaçları olursa biz onlara desteğe hazırız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.