Hava Durumu

Hakkımı helal etmiyorum

Bursa sporunun öncü ekiplerinden Oyak Renaultspor'un Başkanı Alpay Şar, kulüp içi sorunlar nedeniyle kabus gibi bir sezon yaşadıklarını söyleyerek, "Bize ihanet edenlere hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2012 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2012 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakkımı helal etmiyorum
 Zorlukla geçilen sezonun ardından Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta son maçta lige tutunan Renaultspor'un 38 yıllık başkanı Alpay Şar, geride kalan yılı BH Spor'a değerlendirdi. Sezona basketbol takımında yaşanan yıkımla başladıklarını ve bu yıkımın futbol şubesine de etki ettiğini söyleyen Şar, "içimizden vurulduk" diyerek sitemde bulundu.


KABUS GİBİ BİR YILDI
Kendileri adına zor bir yıl olduğunu söyleyen Şar, "Kabus gibi bir yılı geride bıraktık. Sezona girerken Tolga Öngören ile anlaşıp basketbol takımımızı oluşturduk. Futbolda ise şampiyonluğa oynayacak bir takım kurduk. Ancak her şey bir gecede değişti. Yıkıldık, çünkü kulüp içinden ihanete uğramıştık. Basketbol liginden çekilmek zorunda kaldık" dedi.


ECEL TERLERİ DÖKTÜK
Yaşanan bu olayların futbol takımına da etki ettiğini söyleyen deneyimli başkan, "Futbol takımımızın yedi en iyi oyuncusunu satmak ve buradan gelen parayı diğer oyunculara dağıtmak yolunu seçtik. Yıl boyunca ecel terleri döktük. Son haftalardaki olağanüstü çabamızla ligde kalmayı başardık. 38 yıldır kulübü yöneten biri olarak, bize ihanet edenlere hakkımı helal etmiyorum" dedi.


Haber:
Emrah GÜLER



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.