Hava Durumu

Hala şoktayım

Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu, İbrahim Yazıcı’nın kendisinde çok emeği olduğunu belirterek; “Bana güvendi ve buraya getirdi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hala şoktayım

Pablo Batalla, İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından büyük bir şok yaşadığını söyleyerek, çok üzüüzüntülü olduklarını belirtti. Batalla, “Gerçekten çok üzücü bir olay. Ben çok etkilendim. Çünkü başkanımızın bende çok emeği oldu. Bana güvendi ve Arjantin’den Bursa’ya getirdi. Ona çok teşekkür etmek isterdim” dedi.

DERİNDEN YARALADI

Takım arkadaşlarıyla birlikte büyük üzüntü yaşadıklarını sözlerine ekleyen Batalla; “Vefatı hepimizi derinden yaraladı. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilemek istiyorum” ifadesini kullandı. Arjantinli futbolcu ayrıca Başkan Yazıcı’nın bizzat ilgilendiği sözleşme yenileme konusuna da açıklama getirerek; “Sözleşmemle ilgili herhangi bir problem yok, her şeyde anlaşıldı” dedi.

Şimdi ne olacak?

İbrahim Yazıcı’nın şok vefatıyla sarsılan Bursaspor’da bundan sonrası için izlenecek yol merak ediliyor. Camia bir yandan büyük üzüntü içerisindeyken diğer taraftan da Avrupa Kupası yarışına devam ediyor. Başkan Yazıcı’nın hayata gözlerini yummasının ardından kulüpte tüzüğe göre genel kurul yapılacak. Yeşil Beyazlı kulübün 23.3 maddesinde şöyle deniyor: Başkan’ın ölümü, çekilmesi durumlarında Yönetim Kurulu otuz gün içinde olağanüstü genel kurul gararı almak zorundadır. Yönetim Kurulu’nun genel kurul kararı almaması durumunda üyelerden biri ya da Divan Başkanlık Kurulu’nun başvurusu üzerine mahkeme üç üyeyi, genel kurulu toplantıya çağırmakla görevlendirir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.