Hava Durumu

Halef-Selef buluşuyor!

15. haftada oynanan Altınordu maçı sonrası Yalçın Koşukavak ile yollarını ayıran Bursaspor, deneyimli hocanın yerine İbrahim Üzülmez'i getirmişti. 2 teknik adam yarın birbirleri ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halef-Selef buluşuyor!

TFF 1. Lig'in 24. haftasında yarın oynanacak Bursaspor-Altay maçı ayrı bir anlam taşıyor. Sezon başında Yeşil Beyazlılarda Yalçın Koşukavak sezon başında göreve başlarken, deneyimli hoca ile yolların ayrılmasının ardından Timsah'ın başına İbrahim Üzülmez getirilmişti. Bu maçla birlikte halef-selef karşı karşıya gelecek. Koşukavak ayrıca en son ligin 14. haftasında 8 Aralık'ta oynanan Giresunspor maçında, Bursa Büyükşehir Stadı'na Bursaspor'un hocası olarak ayak basmıştı. Yalçın Koşukavak yarın tam 81 gün sonra bu kez Altay'ın teknik direktörü olarak aynı stadyumda olacak.

3 PUANLA BAŞLADI

Ali Tandoğan'ın görevden alınmasının ardından geçtiğimiz hafta Altay'ın yeni teknik direktörü olan Yalçın Koşukavak, İzmir ekibinin başında çıktığı ilk maçta Adanaspor'u iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başardı. Siyah Beyazlıların Portekizli forveti Marco Paixao, kaydettiği 3 golle maça damgasını vurdu. Bu galibiyetle ligde 34 puanla 5. sıraya yerleşen Altay, Süper Lig yarışında iddialı bir konuma geldi. Yalçın Koşukavak ayrıca bir lig maçında ilk kez Bursaspor'a rakip olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.