Hava Durumu

Hamzaoğlu: Önce ekonomik olarak güçlü olmalıyız

Bursaspor’un genç çalıştırıcısı, cuma günü oynanacak Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtirken, gelecek ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Önce ekonomik olarak güçlü olmalıyız
Hamza Hamzaoğlu, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunurken, ilk önce Kayserispor mücadelesiyle başladı. Kötü bir oyun ortaya koyduklarını belirten Hamzaoğlu; “Kazanacak bir oyun ortaya koyamadık. Artık o maça yapacak bir şey yok. Cuma günü Galatasaray karşılaşması var. İnşallah o maçtan iyi ayrılırız ve ligi iyi bir yerde bitiririz” dedi. Sakatlıklar sebebiyle istikrarlı bir kadro yakalayamadıklarını sözlerine ekleyen Hamza Hamzaoğlu, “Kayseri’ye bir öncekinden 4 farklı hücum oyuncusuyla çıktık. Futbol bu kadar değişikliği kaldırmıyor” açıklamasında bulundu. 

YOL HARİTASI ÇİZİLECEK

Takımın ikinci yarının başında iyi bir performans ortaya koyduğunu sözlerine ekleyen Hamzaoğlu; “Bu iyi durum da bize sonradan UEFA hedefini koydurdu. Son 4 hafta alt tarafla bağlantımız olmadan oynayacağız. Kayseri ve Rize’nin yerinde de olabilirdik” diye konuştu. 

Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını sözlerine ekleyen Hamzaoğlu; “Yönetimle oturup bir yol haritası çizeceğiz. Kulübümüzün durumu da ortada. Belki başarıları 1-2 yıl ertelememiz gerekecek. Kulüp sadece puan durumuyla başarı yakalamaz. Ekonomik olarak önce güçlü olmalıyız. Sportif başarı o zaman daha kolay yakalanır” dedi.  

SPORU UNUTTUK

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar ile ilgili de yorumda bulunan Hamzaoğlu; “Maalesef biz ülke olarak futbol kültürünü yakalayamadık. Hep kazanmaya odaklıyız. Bunun bir spor olduğunu unuttuk. Herkes bir gerginlik içerisinde. Ama bunu biz bu hale getiriyoruz. Kimse de dur demiyor. Ülke olarak gerginlikten besleniyoruz” ifadesini kullandı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.