Hava Durumu

Harun Tekin "Aynı sıkıntıları yaşamayız"

Bursaspor kaptanı Harun Tekin, bu yıl da bazı sorunlar yaşadıklarını ancak geçen yılın bir benzerinin tekrarlanmayacağını söyledi. Harun Tekin milli takıma seçilememesinin üzüntüsünü yaşadığını da dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin "Aynı sıkıntıları yaşamayız"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Bursaspor kaptanı Harun Tekin Antalyaspor maçı öncesi açıklamada bulundu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten tecrübeli file bekçisi, Antalyaspor maçından galibiyet beklediklerini söyledi. Harun Tekin, "Son 4-5 maçtır çok kritik mücadelelere çıkıyoruz. Deplasmanda da uzun süredir galip gelemiyoruz.
Antalyaspor maçıyla bunu kırmak istiyoruz. Antalyaspor maçı da bizim için çok önemli. Eğer 3 puanla dönersek sezonun geri kalanı bizim açımızdan rahat geçecek. Milli takım arasında iyi çalıştık. Güzel sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

TAKIMIN ÇOĞU DEĞİŞTİ

Geçen yıl yaşanan sıkıntıları bu sezon yaşamayacaklarının altını çizen deneyimli eldiven, "Geçen sezon da zor günler geçirdik. Bazen stres ve baskı oluyor. Başarısız olunca biz de çok üzülüyoruz. Ligde bu durumda olmamamız gerekiyordu. Geçen sene bizi derinden üzmüştü. Gerçi takımın çoğu değişti. Yine bazı sorunlar yaşıyoruz ama bunu atlatmak önemli.
Ben yine atlatacağımızı düşünüyorum. Geçen seneki sıkıntıları yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu maçla birlikte sezon sonuna kadar 2-3 maç daha kazanırsak ligi rahat bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.