Hava Durumu

Harun Tekin evinin kapılarını Yaşayan Bursa dergisine açtı

Sadece başarılı olduğu dönemde değil, zor zamanlarda da yanındaki en büyük destekçisinin ailesi olduğunu belirten Harun Tekin, "Hedeflerim, hayallerim yüksek. Uzun yıllardır Bursaspor'a hizmet ediyorum ve çok daha uzun yıllar burada kulübün efsaneleri arasına girmek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2017 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2017 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin evinin kapılarını Yaşayan Bursa dergisine  açtı

Bursaspor'un milli eldiveni Harun Tekin evinin kapılarını Sönmez Medya'nın yayın organlarından Yaşayan Bursa dergisine açtı. Sönmez Medya Magazin Servisi tarafından gerçekleştirilen röportajda Harun Tekin ve eşi Ceyda Tekin birbirinden özel açıklamalarda bulundu. Bursaspor'da efsane olmak istediğini belirten Harun, başarısının sırrının ailesi olduğunu söyledi. Eşi Ceyda Tekin, çocukları Yağız ve Mila'yla birlikte ilk kez bir magazin dergisini ağırlayan Harun, "Mutlu olmayan insan başarılı olamaz. Tabii ki başarımın bir numaralı sırrı ailem. Özellikle eşim. Sadece başarılı olduğum dönemde değil, zor zamanlarımda da yanımdaki en büyük desteğimdi. Umudumu kaybetmememin en büyük mimarıdır kendisi" dedi.

HEDEFİMİZ AVRUPA'YA GİTMEK

Küçük yaşlarda mahalle maçlarında golcü olduğunu ancak zaman geçtikçe kaleci özelliklerinin daha ağır bastığını açıklayan Harun Tekin, Yeşil Beyazlı takımın Süper Lig'in ilk yarısında çok şanssızlıklar yaşadığını belirterek, "Puan cetveline baktığımızda gayet iyi durumdayız. Hedefimiz Avrupa, İnşallah daha iyi yerlere geliriz" dedi. Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu, taraftarlara kendini kabul ettirmenin kolay olmadığını da dile getiren yetenekli eldiven, "Ama sevdikleri zaman canı gönülden seviyorlar. Onlara layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Hedeflerim, hayallerim yüksek. Uzun yıllardır Bursaspor'a hizmet ediyorum ve çok daha uzun yıllar burda kalıp efsane olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 


Uzun süredir A Milli Takım'a gittiğini ancak henüz forma şansı bulamadığını belirten Harun Tekin, "Sıramı bekliyorum. Elbet bir gün bana da sıranın geleceğini düşünüyorum. Şu anda benim mevkimde oynayan arkadaşım da en iyi şekilde Türkiye'yi temsil ediyor" dedi.

Bursaspor'un başarılı eldiveni Harun Tekin'in eşi Ceyda Tekin, futbolcu eşi olmanın ciddi sorumluluk istediğini söyledi. Her şeyin dışarıdan göründüğü gibi tozpembe olmadığına vurgu yapan Tekin, "Ciddi bir psikolojik savaş vermek gerekiyor. Bu mesleğin iyi dönemleri olduğu gibi çok kötü dönemleri de olabiliyor. Bu durumu iyi idare edemezseniz o evlilik çekilmez bir hal alabilir. Mesela Bursaspor bir maçı kaybetmişse Harun konuyu açana kadar evde konuşulmaz. Ders çıkaran bir yapısı olduğu için, her yaptığı hatadan ders çıkarıyor" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.