Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanede 'yasak aşk' iddiasına soruşturma

Aydın Valiliği, Nazilli Devlet Hastanesi'nde yaşandığı iddia edilen 'yasak aşk' olayıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 23:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hastanede 'yasak aşk' iddiasına soruşturma
Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bazı yerel ve ulusal basın organlarında ‘Nazilli Devlet Hastanesinde yasak aşk skandalı’ başlıklı haber yayımlanması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Konu ile ilgili olarak Valiliğimizce inceleme başlatılmış olup, inceleme neticesi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

'UYGUNSUZ DURUMDA YAKALANDILAR' İDDİASI

Aydın'ın Nazilli İlçesindeki Devlet Hastanesi'nde her ikisi de evli olan iki personelin öğle tatili arasında bir odada uygunsuz durumda yakalandığı iddia edilmişti.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan ve her ikisi de evli olan 35 yaşındaki Ö.A. ile 34 yaşındaki Y.A., iddiaya göre 15 gün önce öğle tatili sırasında birlikte çalıştıkları odaya girerek kapıyı kilitledi. Bunu gören bir personel, durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Bir güvenlik görevlisinin çalmasına rağmen kilitli odanın kapısı açılmayınca, durum, hastane yetkililerine bildirildi. Bir süre sonra servise gelerek kilidi açılmış olan kapıdan içeriye giren hastane yetkilisi, iddiaya göre Ö.A. ve Y.A.'yı içeride otururken buldu. Hastane yetkilisinin neden kapıyı kilitledikleri yönündeki sorusuna, içerideki iki personelin, "Para ve fişleri sayıyorduk" yanıtını verdikleri öne sürüldü.

Odada yapılan aramada prezervatif bulunduğu ileri sürülürken, hastane yetkililerinin iki personel hakkında rapor tuttuğu ve Ö.A.'nın bu olaydan dolayı işine son verildiği öğrenildi. Kadın personel Y.A.'nın ise ücretsiz izne ayrıldığı dile getirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.