Hava Durumu

Hayal kırıklığı!

Paul Le Guen, "Öncelikle hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum. Gençlerbirliği'ne karşı bu 2 maç özellikle şanssızdık. Ligde savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayal kırıklığı!

HABER I Tolga Öztaş I

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği'ne elenen Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen maç sonu açıklamalarda bulundu. Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Öncelikle hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum. Elendik, kupanın dışında kaldık. Elimizden gelen maksimum eforu sarf ettik. İlk gole rağmen başımızı dik tuttuk, bir şekilde döndük, yeterince iyi değildik ama yeterince şanslı da değildik. Son dakikada direkten dönen top içeri girseydi, turu atlayan taraf olacaktık. Bugün nasıl savaştıysak, bunu sonraki maçlarda da gösterebilirsek eminim ki sezonun geri kalanı için güzel anlar yaşayacağız" dedi.

Mücadelenin son anlarındaki yaşanan gerginliğe de değinen 53 yaşındaki teknik adam, "Hakem hakkında çok fazla şey söylemeyeceğim, alışkın değilim hakemler özelinde konuşmaya. Konuşmak istediğim şeyler var ama konuşmamam herkesin iyiliği için iyi olacak. Yaşanan olaylar özelinde altını çizmek istediğim bir konu var, saygı. Saygı çok önemli, kazanan da olsanız kaybeden de olsanız, saygı unsurunu atlamamalısınız. Birileri bunu atladı bugün, saygıyı unuttular. Bugün itibarıyla bu beni mutsuz etti. Her şeyi gördüğümü söyleyemem ama tekrar etmem gereken konu şu, rakibe saygı şartlar ne olursa olsun unutulmamalı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.