Hava Durumu

Hayal kurma İstanbul

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla'da zemin yoklayan Siyah Beyazlılar ile birlikte şimdi de Fenerbahçe, Yeşil Beyazlıların genç futbolcusu Şener Özbayraklı'ya gözünü dikti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2013 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2013 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayal kurma İstanbul

İstanbul ekipleri Beşiktaş ile Fenerbahçe, Bursaspor'un yıldız futbolcularıyla ilgilenmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlıların adeta efsane ismi haline gelen Pablo Martin Batalla için Beşiktaş gündem yaratmaya çalışıyor. Siyah Beyazlılar medya yoluyla zemin yoklarken, Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal'ın, “Bizim Messi'yi alma şansımız ne kadarsa onların Batalla'yı alma şansı o kadar” açıklaması her şeyi özetliyor.
 

ŞENER'E DE KANCA
Beşiktaş'ın hayalden öteye geçemeyecek isteği dışında şimdi de bir diğer İstanbul ekibi Fenerbahçe, Timsah'ın bir başka futbolcusuna gözünü dikti. Bursaspor'a bu sezonun devre arasında Bugsaşspor'dan gelen Şener Özbayraklı'ya talip olan Sarı Lacivertliler, genç futbolcuyu Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak düşünüyor. Ancak Bursaspor Kulübü Batalla'yı da Şener'i de elden çıkarmayı aklından geçirmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.