Hava Durumu

Hedef 2'inci lig

Orhangazispor’da yeni Başkan Cem Kapitan, amaçlarının sportif başarının yanında kulübe vizyon katmak olduğunu belirterek, “Bu sezon kesinlikle 2. Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 06:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 06:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef 2'inci lig
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor’da yönetim kadro yapılanması için kolları sıvadı. 2016-2017 sezonu öncesi yapılan kongrede başkanlığa seçilen Cem Kapitan, teknik direktör sorununu Tuğrul Metin ile çözerken, Kırmızı Siyahlılar teknik heyetin belirlediği rapor doğrultusunda öncelikle iç transfere yöneldi. Geçen sezondan da kalacak futbolcularla birlikte güçlü bir kadro kurmak isteyen Bursa temsilcisi, 2017’ye kadar sözleşmesi olan forvet Emirhan Atilla’yı kadroda tutmak isterken, kontratları sona eren stoper Uğur Adem Gezer ve orta saha Abdülkerim Kılıç’ın ile sözleşme yenilemek istiyor.

BİR VİZYON YARATACAĞIZ

İç transferin ardından Teknik Direktör Tuğrul Metin’in verdiği rapor doğrultusunda, kaleci, stoper, sağ açık, forvet, forvet arkası ve orta sahaya takviyeler yapılacak olan Orhangazispor’da Başkan Cem Kapitan, Bursa Hakimiyet’e yaptığı açıklamada amaçlarının sportif başarının yanında kulübe vizyon katmak olduğunu söyledi. Geçen sezon takımın play-off’u kıl payı kaçırdığını hatırlatan Kapitan, “Kulüpte her şeyi yeniliyoruz. Amacımız bir vizyon yaratmak. Geçen sezon play-off kıl payı kaçtı ancak biz bu sene kesinlikle 2. Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.(Ozan DEMİR)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.