Hava Durumu

Hedef varsa Timsah var

Yeşil Beyazlılar, ligin bitimine 4 hafta kala hedefini 12 puan olarak belirledi. Avrupa yolunda final maçlarına çıkacak olan Timsah, 50 yıllık mazisinde sadece küme düştüğü 2003-2004 sezonunda tüm maçlarını kazanmayı başarmıştı. Bursaspor'un en önemli özelliği ise hedefe odaklandığı andaki konsantrasyonu. Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk yılında 10 puan toplarken, acil puanlara ihtiyaç duyduğu sezonların son maçlarında gösterdiği üstün performansla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef varsa Timsah var

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken Bursaspor'da üst üste 4. kez Avrupa kupalarına gitme hedefinin heyecanı sardı. Beşiktaş'ın kaybetmesiyle büyük avantaj yakalayan ve kalan son 4 maçı kazanması halinde rakiplerinin aldığı sonuca bakmadan ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantileyecek olan Yeşil Beyazlılar, 50 yıllık tarihinde sezonun son 4 maçında 12 puan toplamayı sadece 1 kez başarabildi.

İSTEYİNCE KAZANIYOR

Bursaspor tarihinde hatırlanmak istenmeyen 2003-2004 sezonun son 4 maçını kazanan Timsah, beklenmedik bir şekilde küme düşmüştü. Yeşil Beyazlı takımın tarihinde sadece 1 kez gerçekleşen bu olayın yanı sıra Bursaspor'da dikkat çeken bir başka özellik ise son haftalara girilirken kendisine hedef belirlediği maçları kazanması oldu.

ŞAMPİYONLUKTA 10 PUAN

Şampiyonluk sezonunda kalan 4 haftalık dilimde 10 puan toplayan Bursaspor, hedefi olması halinde neler yapabileceğini gösterdi. Genel tabloya bakıldığı zaman ise Yeşil Beyazlı takımın genellikle 6 ile 7 arasında puanlar topladığı göze çarpıyor. Timsah 2000'li yıllardan sonraki en kötü performansını ise 2001-2002 sezonunda 4'te 0 yaparak gerçekleştirmişti.

En büyük gücümüz tribünümüz

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Ligde üst üste alınan galibiyetlerle taraftarı ve camiayı sevindirmenin kendilerini mutlu ettiğini yazan Tuncay, kalan maçları kazanarak ligi bitirebilecekleri en üst sırada tamamlamak istediklerine değindi. Gelecek sezon Avrupa Kupaları’na gitmeyi çok istediklerini sözlerine ekleyen Tuncay Şanlı; “Bu hafta içeride oynayacağımız zorlu maçta en büyük gücümüz taraftarımız” dedi. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.