Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkes şok oldu! Külçe külçe altın...

İstanbul'da, uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir şebekeye yönelik olarak düzenlenen operasyonda 49 kilo 100 gram uyuşturucu kokain ile 17 kilo 257 gram külçe altın ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Herkes şok oldu! Külçe külçe altın...

Altınların uyuşturucu satışında ödeme olarak kullanıldığı tespit edilirken, polisin uyuşturucuya karşı altın ödemesinin yapılacağı sırada harekete geçip uyuşturucuyla birlikte altınları ele geçirdiği öğrenildi.

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele ekipler, geçtiğimiz aylarda yaptığı operasyonların takibinde çökerttiği bir uyuşturucu şebekesiyle irtibatlı 2 zehir kaçakçısını belirleyip takibe aldı. Yapılan takip ve izlemede 2 kaçakçının Hollanda'dan yurda kaçak yollarla kokain soktuğu tespit edildi. Zehir kaçakçılarına yönelik kimlik ve adres çalışmasının ardından operasyon kararı alan narkotik ekipleri Bakırköy'de kaçakçılara ait ev ve iş yerlerine baskınlar düzenledi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen baskınlarda takip altındaki 2 zehir kaçakçısı yakalanıp gözaltına alınırken ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 49 kilo 100 gram uyuşturucu kokain maddesi ele geçirdi. Kaçakçıların araçlarında da arama yapan ekipler gözaltına alınan kaçakçılardan birinin aracında 17 kilo 257 gram ağırlığında 13 adet külçe altın ele geçirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.