Hava Durumu

Hurdacıda çıkan yangın Bursa'yı dumana boğdu

Bursa'da bir hurdacının topladığı şişelerin bulunduğu depoda çıkan yangın maddi zarara yol açtı. Çıkan yangın Bursa semalarını siyaha bürüdü.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hurdacıda çıkan yangın Bursa'yı dumana boğdu

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Ordulu sokak üzerinde meydana geldi. Hurdacı Muhittin lakaplı kişinin naylon su şişerlerini toplayıp depoladığı yerde sigara izmaritinden dolayı yangın çıktı. Pet şişeleri saran yangın bir anda büyüdü ve alev topuna döndü. Yangına müdahale edemeyen mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar yangının kendi evlerine sıçrayacağı endişesiyle büyük panik yaşadı. Deponun yanında park halinde bulunan araçlar ise "yangından zarar görmesin" diye forklift yardımıyla olay yerinden alınarak başka bir yere götürüldü.

Yangına müdahale eden çok sayıda itfaiye ekibi yangını yarım saat içinde kontrol altına alındı. Yangının diğer binalara sıçramadan söndürülmesi mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Mahallede bulunan işletmelerin başka yere taşınmasının ardından binaların hurdacılar tarafından kullanılmasına tepki gösteren vatandaşlar, denetim yapılmamasından yakındı. Bazı vatandaşlar, tinercilerin de mekanı haline gelen mahallede huzurlarının kalmadığını ve yetkililerin tedbir almaları gerektiğini belirtti.

Olaydan sonra yangın mahalline gelen vatandaşları polis ekipleri güvenlik açısından uzaklaştırdı. Yangına 5 itfaiye aracı müdahale ederken, 112 Acil Sağlık Ekipleri de dumandan zehirlenme ihtimaline karşı yangın yerinde hazır bekletildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.