Hava Durumu

Hürriyet fırtınası

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Hürriyetspor'un 19 Yaş Altı Takımı, ligdeki namağlup başarısını play-off maçlarında ve Türkiye Şampiyonası'nda da sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hürriyet fırtınası

HEDEF BÖLGESEL LİG

Sezon başından beri bileği bükülmeyen Süper Amatör Lig takımlarından Hürriyetspor'un 19 Yaş Altı Takımı, 25 maçta 25 galibiyetle yenilmezlik unvanını sürdürüyor. Ligde 14, play-off maçlarında da 8'de 8 yapan 19 Yaş Altı Takımı'nın hedefi bu başarılarını devam ettirip A Ta-kım'a kadar taşımak. Oynadıkları futbolla izleyenlere parmak ısırtan gençler, birlik ve beraberliğin kendilerine güven verdiğini söylerken Hürriyetspor'un A Takım kadrosuyla da maçlara çıkan genç futbolcu adayları , A Takım ile de ilerleyen yıllarda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeyi hedefliyor.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirten Hürriyetspor Teknik Sorumlusu Yılmaz Ayten, "Buradaki amacımız genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak. Bu sene de onu başardığımıza inanıyorum. Gençlerin uzun süre bir arada olması ve doğru eğitimle birlikte bu başarı geldi. Bu sene genç oyuncularımıza teklifler geliyor. Önümüzdeki sezona pek oyuncu kalmayacak gibi görünüyor. Ancak alttan gelen futbolcularımız var. Aileler çocuğu istediği branşa yönlendirmelidir. Spor ile iç içe olan bir hayat kişi açısından çok değerli bir noktadadır " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.