Hava Durumu

Hüsran gecesi

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında avantajlı bir skor yakalamak isteyen Sarı Kırmızılılar, Santiago Bernabeu’da Real Madrid’den fark yedi ve evinde oynayacağı karşılaşma öncesi istediğini elde edemedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hüsran gecesi

Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid karşısında umduğu sürprizi yapamadı ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşma boyunca etkili oynayan Real, daha 9.dakikada golü buldu. Şampiyonlar Ligi’nde 8 golü bulunan Cristiano Ronaldo ağları havalandırırken, Portekizli yıldız gol sayısını 9’a çıkardı. Karşılaşmanın 29.dakikasında bu sefer Fransız forvet Karim Benzema golü attı ve skoru 2-0’a getirdi.

SON SÖZ HIGUAIN’DEN

İlk yarı 2-0’lık skorla tamamlandı. Fatih Terim ikinci yarıya Sneijder’i çıkarıp Gökhan Zan’ı oyuna alarak başladı. Sarı Kırmızılılar daha etkin gözükse de 73’te Higuain’in attığı golle skorun 3-0’a gelmesine engel olamadı. Mücadele de bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın rövanşı haftaya salı günü TT Arena’da ve yine 21.45’te oynanacak.

15 bin taraftar

Real Madrid Kulübü'nce konuk takım taraftarları için 3 bin 900 biletin ayrıldığı Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 15 bin Galatasaray taraftarın bulunduğu görüldü. Sarı Kırmızılı taraftarlar, Türkiye ve Galatasaray bayrakları açıp tezahüratlarla takımlarına destek verdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.