Hava Durumu

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli sonunda muradına eriyor!

Geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti, pandemi nedeniyle bir türlü nikah masasına oturamamıştı. Nikahları sürekli ertelemek zorunda kalmışlardı. Çift, şimdi muradına eriyor. Davetiyeler dağıtılmaya başladı. İşte İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğün tarihi ve davetiyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2021 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2021 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli sonunda muradına eriyor!

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un bugünkü yazısı şöyle...

Geçen yıl ekimde nişanlanan; pandemi yüzünden düğünlerini iki kez ertelemek zorunda kalan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sonunda nikah masasına oturuyor.

"Düğünsüz damat olmaz" diyen İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo ile "Tüm sevdiklerimiz yanımızda olsun istiyoruz" diyen Yasemin Şefkatli, iki defa ertelemek zorunda kaldıkları düğünlerini, 1 Ekim'de, oturdukları Zekeriyaköy'de yapmaya karar vermişti.

Ama geçtiğimiz günlerde çiftin düğün tarihini ve yerini güncellediklerine dair bir duyum almıştım; doğruymuş. Önceki gün çiftin düğün davetiyeleri geldi; tarih 7 Ekim olmuş, yeri ise Raffles Hotel...

İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde, Volkan Akkaş ile Nisan 2008'de, Hilton Convention Center'da evlenmiş ve düğüne bin kişi katılmıştı.

DAVETLİ SAYISINI DÜŞÜRDÜLER

Çiftin iptal olan aralıktaki düğünü de Haliç Kongre Merkezi'nde olacaktı ve onlar da bin kişi davet edecekti. Ancak pandemi nedeniyle davetli sayısını düşürmek zorunda kalmışlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.