Hava Durumu

İdris Sevinç: Felaket göz göre göre geldi

Birlik mesajı veren Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Açık konuşayım, bu felaket göz göre göre geldi. Bu adeta bir cinnet halidir. Bunu kabul etmek elbette mümkün değildir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İdris Sevinç: Felaket göz göre göre geldi

Bursaspor Divan Kurulu, 4-0'lık Kasımpaşa yenilgisi sonrası Yeşil Beyazlı futbolcuları taşıyan otobüse dönüş yolunda yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Ay, yöneticiler, Yeşil Beyazlı kulübün efsane kaptanları, futbolcular ve teknik heyet hazır bulundu. Kulübün zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Sevinç, "Açık konuşayım, bu felaket göz göre göre geldi. Nasıl oldu, neden oldu, bu hale neden gelindi, artık bu soruların cevaplarını aramanın da şu aşamadan sonra bir anlamı yoktur. Bu adeta bir cinnet halidir. Bunu kabul etmek elbette mümkün değildir" dedi.

SİNAN BÜR: ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ

Bursaspor'un unutulmaz kaptanları arasında yer alan Sinan Bür, "11 yıl Bursaspor'da oynadım kaptanlık yaptım. Bizim de başımıza geldi. Yöneticilik de menajerlik de yaptım. Zaman zaman kendi taraftarlarımızın bazı olaylarına şahit olduk üzüldük ama hepimiz profesyoneliz. Bunların üstesinden geleceksiniz. Bursa büyük bir camia. Herkes arkamızda. Bu işi büyük taraftara yüklemiyorum. Bunu yapan kişiler birkaç kişi. Soyutlarız, dışarı atarız ama sizler ve Bursaspor ayakta kalacaktır. Siz de sakin olun nasıl ilk yarıda 27 puan topladıysanız, yolunuza devam edin" dedi.

SEDAT ÖZDEN: ŞİDDETLE KINIYORUM

Bursaspor'un A Milli Takım'da kaptanlık yapan ilk futbolcusu olan Sedat Özden, "Böyle bir günde konuşmak zordur. Bazı kötü olaylarla karşılaştık. Böyle haince benim oyuncuma yolda durdurarak darp ve gasp eden insanları nefret ve şiddetle kınıyorum. Bunlar Bursasporlu olamazlar. Ben de darbeyi hissedenlerdenim. Ha Batalla'ya ha Harun'a ha malzemeciye yapılsın. Ben bu saldırıyı tüm Bursaspor'a yapılmış kabul ediyorum. Bu kişiler Bursaspor camiasını terk etsin" dedi. Bu konuşmanın ardından salondaki herkes Sedat Özden'i alkışladı.

AYAĞA KALKMA ZAMANI

Geçirdiği sakatlık sonrası Bursaspor camiasında büyük üzüntüye sebep olan Serdar Kurtuluş da takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Dünkü toplantıya zor da olsa gelen Serdar Kurtuluş, tesislere girişte, "Şimdi ayağa kalkma zamanı" dedi.

MUTLU TOPÇU PÜRDİKKAT

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu da oyuncularının arkasında yer aldı. Olaylar sırasında da ayıran tarafta yer alan Topçu, dünkü toplantıda pürdikkat Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç'i dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.