Hava Durumu

İfadede dördüncü gün.... Zarrab 40 dakika geç geldi

Hakan Atilla'nın tutuklu olarak yargılandığı davada Reza Zarrab tanık olarak ifade vermek için kısa süre içinde mahkemeye getirildi. ABD'li gazetecilerin iddiasına göre, Zarrab, mahkeme salonunda 'iki hata yaptığını" söylerken ikinci hatayı buğday sevkiyatında yaptığını söylerken ifade etti. Hatanın buğday menşeine 'Dubai' yazmak olduğunu söyleyen Zarrab, hâkimin "Bu neden hata olsun" sorusuna, "Dubai'de buğday yetiştirilmiyor" cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İfadede dördüncü gün.... Zarrab 40 dakika geç geldi

İran ambargosunu delerek ABD'ye zarar vermekle suçlanan, daha sonra itirafçı olarak tanık sandalyesine oturan Reza Zarrab, bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkıyor.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA "GIDA SEVKİYATINI" ANLATMIŞTI

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'ya karşı ifade veren ve geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana 3 kez jürili duruşmada soruları cevaplayan Zarrab'ın ifade işlemi, cuma günkü duruşma yarım gün yapıldığı için tamamlanamamıştı.

Zarrab, cuma günkü duruşmada, altın ticaretinin yasaklanmasının ardından, Duba iüzerinde gıda ve ilaç seykiyatı adı altında ticaret yaptığını söylemişti.

ATİLLA'NIN AVUKATLARI SORGULAYACAK

Bugün mahkemede savcılığın sorgusunun ardından, tutuklu olarak yargılanan Mehmet Hakan Atilla'nın avukatlarının Zarrab'ı sorgulamasına geçileceği ifade ediliyor.

İFADE İŞLEMİ ÇARŞAMBAYA SARKABİLİR

Davayı Twitter'dan aktaran ABD'li gazeteci Katie Zavadski, Zarrab'ın 4'üncü gün için yerini aldığını ve Zarrab'ın ifadesinin çarşamba gününe kadar sürebileceğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.