Hava Durumu

İğrenç olay! İki haftalık bebeğe cinsel istismarda bulundu

İrlanda'da yaşayan 25 yaşındaki sapık, iki haftalık bebeğe cinsel istismarda bulundu. Ağır yaralanan bebek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İğrenç olay! İki haftalık bebeğe cinsel istismarda bulundu

İrlanda'da yaşayan 25 yaşındaki adam, iki haftalık bebeğe cinsel istismarda bulundu. Ağır yaralanan bebek, bir hastanenin yoğum bakım ünitesine alındı. Polis yetkilileri, 25 yaşındaki sapığın gözaltına alındığı ve 10 Ekim'de hakim karşısına çıkana kadar polis merkezinde tutulacağını açıkladı.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAYAN BEBEK, YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

İrlanda'da yaşayan 25 yaşındaki sapığın cinsel istismarına uğrayan iki haftalık bebek, ağır yaralandı. Bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumu ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada ise 25 yaşındaki sapığın ismi, güvenlik nedeni ile açıklanmadı.

SAPIK, MAHKEMEYE ÇIKANA KADAR, POLİS MERKEZİNDE TUTULACAK

Polis yetkilileri, küçük kızın tecavüze uğradığı ve vücudunda ağır yaraların oluşması olayı ile ilgili 25 yaşındaki sapığın gözaltına alındığını ve 10 Ekim tarihinde mahkemeye çıkacak olan sapığın polis merkezinde gözaltında tutulacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.