Hava Durumu

İkisini de istemiyoruz

Yeşil Beyazlı kulüp kulüplerinde yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Volkan Şen ve Sabri Sarıoğlu için 'Bursaspor'a geliyorlar' yönündeki haberlere tepki gösterdi. Yönetici Fatih Pulat, "Ne Sabri ne de Volkan gündemimizde" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkisini de istemiyoruz

Bursaspor yönetimi Sabri Sarıoğlu ve Volkan Şen için net konuştu

GÜNDEME GELMEDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sarbi Sarıoğlu ile Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Şen'le ilgilendiği yönünde çıkan haberlere Yeşil Beyazlı kulüpten yalanlama geldi. Özellikle Volkan Şen üzerinde yoğunlaşan tepkiler üzerine Bursaspor yönetimi açıklama yapma gereği duydu. Her iki futbolcu için de konuşan yönetim kurulu üyesi Fatih Pulat, ne Volkan Şen'in ne de Sabri Sarıoğlu'nun gündemlerinde olduğunu söyledi.

HABERLER GERÇEK DIŞI

Fatih Pulat, "Başkanımız ve transferde görevlendiren arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Ama bugüne kadar ne Sabri Sarıoğlu ne de Volkan Şen gündemimizde olmadı. Bu konuda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi. Yarından itibaren transferde hareketli günlerin kendilerini beklediğine vurgu yapan Pulat, "Teknik direktörümüz Paul Le Guen yarın Bursa'da olacak. Başkanımızla birlikte son değerlendirmeyi yapacaklar. Taraftarımız endişe etmesin, birkaç gün içinde gerekli transferler olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.