Hava Durumu

İlk defa bayram tadında kutladık

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl farklı kutlandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2012 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2012 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk defa bayram tadında kutladık
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl farklı kutlandığını belirterek, ''Bazıları için bu şaşırtıcı olabilir. Eski alışkanlıklarını terk etmedikleri, terk etmeye niyetleri olmadığı için bu kutlamalardan haz almamış olabilirler ama Türkiye ilk defa bayramı bayram tadında, olması gerektiği şekilde kutluyor'' dedi.

Arınç, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan AK Parti Manisa İl Kongresi'nde, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.
Bayramın bu yıl ilk kez farklı kutlamalarla tüm vatandaşların coşku yaşadıkları bir bayram olarak kutlandığını ifade etti.


Memuru memnun edecek zam

Arınç, hükümet ile memur sendikaları arasında zam görüşmelerinin sürdüğünü, iki tarafın da tekliflerini yaptığını belirterek, "İyi bir pazarlık sonucunda, memurları memnun edecek bir zam oranını yakında duyarız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

10 dönem iktidar
Bülent Arınç, "Bizler hayırlı, bereketli insanlarız. Nereye gidersek gidelim, söylediğimiz söz, hak olduktan sonra, yaptığımız iş doğru olduktan sonra, millete hizmetten başka aklımızdan bir şey geçmediği sürece, emin olun ki, Türkiye'de yüzde 50'ler 60 da olacaktır. Tüm Türkiye olarak, AK Parti'nin üç dönem iktidarını değil, düzgün gidersek, parçalanmazsak, içimizdeki fitneler uyanmazsa, birbirimizle kardeş olduğumuzu hiç unutmazsak, 10 dönem iktidarını göreceğiz inşallah" dedi.
Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti'nin millet tarafından sevilmesinin arkasında, muhafazakar demokrat kimliğe sahip olmasının etkili olduğunu söyledi.
Arınç, muhafazakar olmanın gerici olmak anlamına gelmediğini, muhafazakarlığın, ''değerlere bağlı kalmak, ayrımcılık yapmamak, herkesin inancına saygı göstermek'' demek olduğunu ifade etti.

Sporda ahlak yozlaşıyor
Manisa İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
Arınç, burada yaptığı konuşmada, ''(Ben sporcunun, zeki, çevik ahlaklısını severim) diyen Büyük Atatürk'ün bu tavsiyelerini hiç unutmamak gerekir. Son dönemlerde Türkiye'nin yaşadığı talihsizliklerden birisi de sporda ahlakın giderek yozlaşıyor olmasıdır. Ne kadar kanun çıkarırsanız çıkarın, ne kadar denetlerseniz denetleyin, bu alanda, sporun içine kötü şeyler girince spor bundan büyük yara alıyor. Dilerim ki en kısa zamanda sporda, ahlakı, çalışkanlığı ve amatör ruh içinde yarışma bilincini yerleştirmiş olalım. Manisa, bu konuda çok şükür leke almamış bir il olarak çalışmalar yapıyor'' ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.