Hava Durumu

İlk haftadan puan çıkarmalıyız

Bursaspor'da yeni sezon öncesi Afyon'da devam eden kamp çalışmaları sırasında tecrübeli futbolcu Barış Yardımcı kulüp televizyonuna konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk haftadan puan çıkarmalıyız

Güzel bir kamp geçirdiklerini belirten Barış, "Geçen sene en büyük sıkıntılarımızdan biri arkadaşlığı yakalayamamaktı. Zor bir sezon geçirdik, 2. yarı kötü geçti.Taraftarlarımız yine de destek olsunlar, güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Samet hoca yıllardır Süper Lig'de çalışıyor tecrübesini aktarıyor bizlere, Türk hocayla çalışmak bizim için büyük avantajdır. Paul hocayla biraz sorunlar yaşadım Bir gruplaşma yoktu ama kimse kimseyle konuşmuyordu. Ben Türk hocayla çalışmaktan yanayım. Fenerbahçe maçları genelde zor olur. Taraftarıyla, atmosferiyle zor bir maç bizi bekliyor. İlk maç bizim için moral maçı olmalı, İstanbul'dan puan alarak dönmemiz gerekiyor. Hedefimiz belli, ilk maçı güzel geçirip kalanını zamanı gelince düşünmektir" diye konuştu.

Başkent'te rakip Sivasspor

Aralarında Bursaspor'un da olduğu ve dört takımın katılacağı TSYD Ankara Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı. 3-4 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan turnuvada Bursaspor Sivasspor ile eşleşti.
Ankaragücü ise Alanyaspor'un rakibi oldu. Ancak turnuvayla ilgili stadyum sıkıntısı bulunuyor. Maçların Yenikent Asaş Stadyumu'nda oynanması planlanırken, stadyumda yenileme çalışmalarının bulun-ması turnuvaya katılacak takımları düşündürüyor. Stadyumla ilgili sıkıntılar çözülmezse takımlar turnuvaya katılmama kararı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.