Hava Durumu

İnegöl Avrupa'yı garantiledi

Bursa temsilcisi evinde 3-0 devirdiği Galatasaray'ı deplasmanda da 3-1 yenerek seride durumu 2-0'a getirdi ve Balkan Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Avrupa'yı garantiledi

Voleybol Efeler Ligi'nde klasman etabı mücadelesi veren İnegöl Belediyespor, ikinci maçta dün Galatasaray HDI Sigorta'yı deplasmanda 3-1 mağlup etti. GS Park Voleybol Salonu'nda oynanan maça çok iyi başlayan Turuncu Mavi Beyazlılar ilk seti 25-20 kazandı. Avrupa Kupaları'na katılmayı hedef-leyen İnegöl Belediyespor, Sarı Kırmızılı rakibi karşısında ikinci seti de 25-18 almasını bildi.

BALKAN KUPASI KESİN

Yenilmesi halinde Avrupa hedefine havlu atacak Galatasaray HDI Sigorta, üçüncü sette bambaşka bir görüntü ortaya koyarak İnegöl Belediyespor'a 25-14'lük bir üstünlük sağladı ve umutlandı. Ancak hata yapmayan Bursa temsilcisi son seti 25-17 alarak maçı 3-1, seriyi ise 2-0 kazandı ve adını beşincilik mücadelesine yazdırdı. Turuncu Mavi Beyazlılar, lig altıncısı olması halinde Balkan Kupası, beşinci olması halinde ise önümüzdeki sezon CEV Challenge Kupası'nda mücadele edecek.

İnegöl Belediyespor'un beşincilik mücadelesinde karşılaşacağı rakibi 21 Nisan Cuma günü oynanacak İstanbul BB-Maliye Piyongo maçının ardından belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.