Hava Durumu

İnegöl Belediye Sezen'e emanet

Bu yıl basketbolda 3. sezonlarını geçireceklerini belirten İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, "Bu sezon heyecanlı, gelen takımların çekinerek geldiği, seyircinin zevk aldığı, güzel maçlar izlettirmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Belediye Sezen'e emanet

İnegöl Belediyespor yönetimi, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden basketbol takımı için Başantrenör Mehmet Sezen ile anlaştı. Daha önce Oyak Renault, Banvit ve Nilüfer Belediyespor'da görev yapan tecrübeli çalıştırıcı için dün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

HEDEFLER YÜKSELDİ

Basketbolda bir aşama daha kaydedilecek sürecin başlangıcı için bir araya geldiklerini dile getiren İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, altyapılar düzeyinde, yaz spor okulları düzeyinde 8 senedir çalışmalar yapıldığını hatırlatarak, "Bu yıl basketbolda 3. sezonumuz olacak. İnegöl gibi 256 bin nüfusu olan şehre basketbolda daha iyi hedeflerin yakışacağına, yaraşacağına inanıyoruz" dedi.

ÜZERİNE KOYACAĞIZ

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Aktaş, "Bu sezon heyecanlı, gelen takımların çekinerek geldiği, seyircinin zevk aldığı, güzel maçları ortaya çıkaracak bir İnegöl Belediyespor izlettirmek istiyoruz. Bunun için de Bursa'nın evladı olan, Bursa aşığı Mehmet Sezen hocamızla bu süreci başlattık. Kendisinin uzun yıllar bu işe hizmet edeceğine inanıyoruz" dedi.

Başantrenör Mehmet Sezen ise aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için çok çalışacaklarına vurgu yaparak, "İnegöl Belediyespor her sene sportif anlamda üstüne koyarak başarılarını ileriye taşıyan ve herkesin başarısına şahit olduğu bir takım. Önümüzdeki sezon seyircimizin de desteğiyle burayı basketbol anlamında keyifli bir yer haline getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.