Hava Durumu

İnegöl'de seri sonu

Bordo Beyazlılar kümede kalma savaşı veren Bucaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Temsilcimizin tek golünü ilk yarının sonuna doğru Raif penaltıdan attı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de seri sonu

RAİF ATTI AMA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off savaşı veren İnegölspor, 25. hafta maçında deplasmanda Bucaspor'a 2-1 mağlup oldu. Geçen hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 6-1 yenerek kümede kalma umutlarını artıran İzmir ekibi maça iyi başlayan taraf oldu. Bucaspor mücadelenin henüz 7. dakikasında Onur'un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. İnegölspor bu gole 44. dakikada kazanılan penaltıda hata yapmayan Raif Demir ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İSA'NIN GOLÜYLE

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 64'te İnegölspor gole çok yaklaştı. Ahmet Hakan'ın pasında topla buluşan Raif'in vuruşunu kaleci Hüseyin çeldi. Dönen topa bir kez daha Raif vurdu ancak meşin yuvarlak uzak direğin dibinden auta çıktı. 77'de ev sahibi ekip bir kez daha üstünlüğü ele geçirdi. Oğuz'un ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan İsa, savunmanın arasından vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1. Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve İnegölspor sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.