Hava Durumu

İnegöl'e Milli onur

İnegölspor'un genç futbolcuları Ahmet Hakan Şahin, Gökhan Kurumuş ve Emirhan Aydoğan, 8-9 Ocak 2019'da oynanacak Milli Takım Karma takımları maçları aday kadrosuna davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'e Milli onur

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezona istediği gibi başlayamasa da son haftalarda özellikle deplasmanda aldığı galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaşan ve gözünü ilk 6 sıraya diken İnegölspor'da milli takım sevinci yaşanıyor. Bordo Beyazlılar'da Gökhan Kurumuş, Ahmet Hakan Şahin ve Bursaspor'dan kiralık olarak kadroda bulanan Emirhan Aydoğan, 23 Yaş Altı futbolculardan oluşan A Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı.

HOCALAR İZLEYECEK

TFF'den İnegölspor'a gönderilen yazılı açıklamada, "1.Lig ve 2.Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımları, 08-09 Ocak tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 2 müsabaka yapacaktır. Karşılaşmalar Milli Takım antrenörleri tarafından da izlenecektir. Bu doğrultuda kulübünüz futbolcuları, Emirhan Aydoğan, A.Hakan Şahin ve Gökhan Kurumuş'un aday kadroya çağrıldığını belirtmek isteriz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.