Hava Durumu

İnegöl Erciyes'i kolay geçti

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 yenilen İnegölspor, bu hafta aynı skorla Kayseri Erciyes- spor'u mağlup etti. Bordo Beyazlılar, aldığı galibiyetle alt sıralarla arasını açıp, gözünü play-off'a dikti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2017 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2017 06:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Erciyes'i kolay geçti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, 22. hafta mücadelesinde dün Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Ligde geçen hafta lider Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 mağlup olan Bordo Beyazlılar, evinde oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak moral buldu. Taraftarının desteğini arkasına alan Bursa ekibi, lig sonuncusu olan Kayseri temsilcisini kolay geçerek hem alt sıralardan uzaklaştı hem de play-off ümidini sürdürdü. Teknik direktör Ergün Penbe yönetiminde 3 maça çıkan İnegölspor, bu maçların 2'sini kazanma başarısı gösterdi.

KEMAL BAŞLATTI, EMRE BİTİRDİ

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi İnegölspor oldu. Kanat organizasyonlarıyla Kayseri Erciyesspor kalesini abluka altına alan Bordo Beyazlılar, mücadelenin henüz 4. dakikasında Kemal Hastürk'ün golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da tempoyu düşürmeyen Bursa ekibi, 16. dakikada Raif Demir'in kaydettiği golle farkı 2'ye çıkarmasını bildi. İlk yarı 2-0 tamamlanırken 2. devrede tempo biraz daha düşüktü ancak İnegölspor, 81. dakikada Emre Okur'un golüyle farkı 3'e çıkarmayı başardı ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.