Hava Durumu

İnegöl spora doydu

Önceki gün masatenisi kursunu ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "1. dönemde 400 çocuğumuz 9 farklı branşta eğitim aldı. İkinci dönemde bu sayıyı geçeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl spora doydu

İLK DÖNEM 400 KAYIT

İnegöl Belediyespor organizasyonuyla devam eden yaz spor okullarında eğitimler tüm hızıyla sürüyor. İlk dönem eğitimleri temmuz sonu itibariyle son bulan yaz spor okullarında, 1. dönemde 400 sporcu eğitim aldı. Ağustos ayı itibariyle ikinci dönem eğitimlerine başlanan yaz spor okullarının yeni dönem kayıtları ise sürüyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her hafta gerçekleştirdiği yaz spor okulları branş ziyaretleri kapsamında bu hafta masatenisi kursunu ziyaret etti. Aktaş ziyaret sırasında miniklerle masatenisi de oynamayı ihmal etmedi.

AİLELERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonu'nda devam eden eğitimlerde masatenisi kursiyerleriyle bir araya gelen Alinur Aktaş, "1. dönem eğitimlerimizi temmuz sonu itibariyle tamamladık. Yaklaşık 400 çocuğumuz 9 farklı branşta eğitim aldı. İkinci dönemde de şu an için 300 çocuğumuz var ancak kayıtlarımız sürüyor. Muhtemelen yine 400 civarında çocuğumuzla ikinci dönemi tamamlamış olacağız. Ben özellikle ailelere çok teşekkür ediyorum. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın kişisel ve fiziksel gelişimleri çok önemli" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.